superflowers

אתר אינדקס של פרחים ,  חנויות פרחים ,  משלוחי פרחים ומוצריהם .

בנוסף , ניתן להתרשם באתר ממבחר גדול של בלוני הליום , שוקולדים מעולים , יינות מובחרים , סלסלות של פירות  טריים וכרטיסי ברכה מדהימים .

התקשרו אלינו ואנחנו נשמח לתת לכם את השרות האישי והמקצועי ביותר לשביעות רצונכם .

דף הבית >> חנויות שוקולדים
 
" חנויות - שוקולדים " שלנו ממוקמות ברוב הערים המרכזיות . שוקולדים הם מוצר עדין ולכן ב חנויות שוקולדים שומרים על תנאים אופטימלים .
השוקולד מכיל חמאת קקאו שהיא סוג של שומן. לשמנים יש נטייה לספוג ריחות ולכן צריך לשמור את השוקולדים הרחק מתבלינים, בשר ודגים .
כמו כן, לחות עלולה להמיס את הסוכר שבשוקולד , דבר הגורם לשטח החיצוני של השוקולד להיראות אפור,לא נורא אבל גם לא אסטטי , לכן יש לשמור את השוקולד במקום יבש .
חשוב לשמור שוקולדים בטמפרטורה שבין 130-180 צלסיוס .  וכן , אסור לחשוף את השוקולד לשמש ישירה .
שינויי טמפרטורה חדים , יגרמו לשינויים בכימיה של חמאת הקקאו . שינויים אלו יגרמו לחמאת הקקאו להיפרד מהמוצקים , דבר שיצור מעין שכבה אבקתית אפרפרה . שכבה זו אינה מזיקה אבל , שוב , לא נראית טוב לעין .
חשוב לציין כי  השכבה הלבנה כן גורמת לשינוי בטעם השוקולד - יבש יותר . לכן, בהוצאת שוקולדים או פרלינים  מהמקרר מומלץ לכסות אותם ולהניחם במקום קריר עד שטמפרטורת הפרלינים תגיע לטמפרטורת החדר .
זמני אחסנה :
שוקולד מריר  – ניתן לאחסן במשך כשנתיים ( ללא מלוי פירות או אגוזים ).
שוקולד חלב   – ניתן לאחסן במשך כשנה ( ללא מלוי פירות או אגוזים ).
שוקולד לבן    – ניתן לאחסן במשך כשנה ( ללא מלוי שוקולד או אגוזים ).
חנויות שוקולדים שלנו מאופינות במבחר גדול של שוקולדים ופרלינים לכן אנחנו מקפידים לשמור על תנאי יובש וטמפרטורה נאותים כדי שטעם השוקולדים ואיכותם ישאר כאילו רק עכשיו יצאו מהמפעל.
בחנויות הפרחים שלנו ניתן לצרף ל משלוחי הפרחים שוקולדים , יינות , בלוני הליום , וכמובן צמחים .   
ניתן להזמין סלסלות שוקולדים או לצרף פרלינים לסלסלות של פירות . חדש – פרחים משוקולד .
.
.
.

    מפת האתר         פרחי אביב          זרים     

לייבסיטי - בניית אתרים